2010. május 28., péntek

II. Székely Sziget - július 9-10.

1 megjegyzés

A víz szalad, a kő marad

www.szekelysziget.hu

A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM) erdélyi és partiumi szervezetei által rendezett II. Székely Sziget fesztiválra július 9-10 között, a Kézdivásárhely melletti Fortyogó-fürdőn kerül sor.

A Székely Sziget a 2000-es Millenium évében indított és azóta tizedik éve, egyre növekvő sikernek örvendő Magyar Sziget öntudatfejlesztő, nemzetépítő misszióját kívánja folytatni Székelyföldön és Erdély, valamint Partium többségben vagy szórványban magyarok által lakott területein.

A Székely Szigetet az önszerveződés, kultúrahordozás és hagyományőrzés jogos igénye hívja életre, hiszen lassan már Erdély magyar örökén is szembesülnünk kell a globalizáció ártalmaival. Nekünk márpedig nem áll szándékunkban elvándorolni, hiszen Partium és Erdély az otthonunk, sem pedig a devalválódás és a politikai színjátékok kénye-kedve szerint ugrálni. Az importált szabadosság, a közöny és a céltalanság hatalmas károkat okoz a magyar ifjúság lelki és szellemi kibontakozásában. Ezért tartjuk fontosnak, hogy egész Kárpát-hazát átölelő nemzeti szervezetként egyre több helyen építsünk ki olyan közösségi bázisokat, mint a Remény Házai vagy Mozgalmunk alapítója, Toroczkai László által létesített Magyar Sziget fesztivál hagyományának megfelelő rendezvények.
A Székely Sziget öntudatfejlesztő előadásait évről évre a lehető legváltozatosabb, igényes nemzeti programokkal akarjuk bővíteni. Szeretnénk segíteni magyar nemzettársainknak, hogy végképp legyőzzük nemzetünk legfőbb ellenségeit: a lemondást és a közönyt, hogy ezredéves hagyományaink, történelmünk, zenei népdalkincsünk tiszta forrásából erőt merítve hittel, hűséggel és bátorsággal vállaljuk fel sorsunkat, önrendelkezésünket, hogy gyermekeinkre valóban egy szebb jövőt hagyhassunk.


Lokodi Ferenc Attila,

a HVIM partiumi és erdélyi szervezeteinek elnöke


Weixl-Várhegyi László: A parlagfű a leghasznosabb gyógyító növényünk?

8 megjegyzés

Pár idézet a cikkből, amely itt érhető el:

http://www.magyarmegmaradas.eoldal.hu/cikkek/egeszsegunkert/5013

"Ki gondolt eddig arra közülünk, hogy a parlagfű a nemzeti kincsünk? Pedig parlagfű-nagyhatalom vagyunk.

Lajos Atya is megerősített abban, hogy a természet törvényei Isten törvényei és azok változatlanok, örök törvények(...) ha valaki a természet törvényeit hágja át, akkor az saját magát bünteti meg!!!

(...)régi gyógynövény könyvek leírják több gyógyító tulajdonságát, de meg is lehet enni, mert nagyon sok vitamint tartalmaznak a levelei és a virága, meg a pollenje is. Ezért szeretik legelni az állatok is. Elmondta, hogy a múlt századelőn az előkelő szalonokban az ambrózia illat volt az úri, és az előkelő illat. Ez pedig a parlagfű, az ambrosia artemisifolia illata volt. Aroma olaját aroma mécsesekben hevítették, de lehetett kapni, a szárított, összesodrott leveleiből készített füstölőt is.

A parlagfű egy ősi, nagyon intelligens növény, sok tekintetben az embernél is intelligensebb. A parlagfűnek az a természetben a feladata, hogy megóvja a földet a kiszáradástól!! Ahol parlagon van egy földdarab, ott elszaporodik, hogy megóvja, az adott föld területét. Ahogy megóvta, azután átadja a helyét más növényeknek, amelyek az így megóvott talajon már képesek voltak megmaradni és szaporodni.

A búzára, a búzából készült ételekre a lakosság 90 %-a, a szarvasmarha tejére és az ilyen tejjel készült tejtermékekre a lakosság 80 %-a allergiás és mégsem irtják ki sem a teheneket, sem a búzát a földeken. Ezt az érzékenységet nem allergiának hívják, hanem glutén- és laktóz érzékenységnek! Ugye mekkora csúsztatás! 

Azért mert az autók kipufogó gázai lemarták a pollenek védőburkát, amely védőburok alatt a polleneknek a bogáncsra hasonlító kis karmai vannak. Ezek a kis karmocskák irritálták a légutak nyálkahártyáit. Addig, amíg ép volt a védőburok, addig nem allergizáltak!!! Akkor most ki a hibás a parlagfű, amelynek a pollenje védőburokkal van ellátva, hogy ne sértse meg a légutak nyálkahártyáit, vagy a a kipufogó gázok, amelyek lebontják (lemarják) a védőburkot? Nem az autókat kellene inkább irtani, vagy a városokból kitiltani?

A válasz: a gyógyszeriparnak óriási üzlet az orvostudomány által gyógyíthatatlannak kikiáltott allergiás betegségek gyógyszeres kezelése!!!!!!!!!

Nem kell tehát irtani, visszafogja az önmagát is a szaporodásban, ha nincs megműveletlen terület, mert neki az a teremtéstől rendelt feladata, hogy megóvja a termőföldet a kiszáradástól, s teszi a „dolgát”!

Azt hiszem, az emberek többsége józan ésszel gondolkodva egyetért azzal, hogy nem az a járható út, hogy kiirtunk mindent körülöttünk, ami virágzik, pollent termel mindent ami élõ. Az sem megoldás, hogy az allergiások szervezetét teletömjük kemikáliákkal, gyógyszerekkel, mert így olyan mellékhatások alakulhatnak ki, amelyek súlyosabb betegségeket idézhetnek elõ, mint maga az alapbetegség.

Az ipari élelmiszerekben levõ különbözõ vegyszerek annyira feldúsulnak az ilyen táplálékokat fogyasztó emberekben, hogy a szervezetük immunrendszerét teljesen leköti az ezen anyagok elleni küzdelem, s ha ilyenkor virágzik egy parlagfû, egy fűzfa, egy ürömféle, akkor annak az egyébként hasznos pollenjei már teljesen megzavarják a szervezetet (autoimmun reakciók).

A megoldás az lenne, hogy ha minden út mellett kb. 50 méter széles, minden gyár, légszennyezõ üzem mellett kb. 100 méter széles erdõsávot telepítenének, ami felfogná a gépjármûvek, gyárak által kibocsátott mérgeket és tisztítaná a levegõt. Be kellene indítani egy olyan mozgalmat, hogy „Erdõsávot az utak, a gyárak mellé!”, a parlagfû irtása helyett.

A természet törvényeinek nem ismerése sem mentesít a felelősségre vonás alól. A felelősségre vonás betegség formájában jelentkezik!

Nem igaz, hogy nem elõzhetõ meg az allergia, az asztma és nem gyógyítható meg teljesen a beteg. Nem a természetet kell kiirtani, hanem nekünk kell visszaidomulnunk a természethez. Az evolúciós folyamatban az ember szervezete évezredek alatt alakult ki és mindig harmóniában volt a természettel. Az utóbbi 50 évben annyira eltávolodtunk a természettõl, hogy ilyen gyorsan nem tud az emberi szervezet reagálni a változásokra, s diszharmónia alakul ki, megbetegszik. 

Hazánkban (Magyarország) úgy akarnak védekezni az allergia ellen az illetékesek és mindenféle egyletek, hogy a parlagfû irtására szólítanak fel.

A parlagfû után aztán jönnének a többi allergének, az ürömfélék, a libatop, a nyírfák és még sorolhatnám a növényeket s végül nem volna körülöttünk természet, mert a kultúrnövényeket is irtani kellene, mert aki allergiás, az elõbb-utóbb a kukorica, a búza, stb. pollenjeire is érzékennyé válna, s így lassan kipusztulna az emberiség is.

Engem nem tudnak megbüntetni a parlagfű nem irtása miatt, ugyanis én úgy irtom a parlagfüvet, hogy megeszem!

Lajos Atya nekem is beszélt arról, hogy a parlagfű minden betegséget helyrehoz a szervezetben, de nyilván azt Ő sem tudta, hogy ezt a szervezet őssejt-termelésének fokozásával éri el.

Ha a világon mindenki megtudná azt, amit az indiánok közöltek a franciákkal, jelesül, hogy a parlagfű, mintegy csodaszer minden betegségnél visszafordítja és normalizálja a szervezetben zajló rendellenességeket, azaz a betegségeket, akkor senki nem venne gyógyszert."

2010. május 23., vasárnap

A tudatalattid programozása

4 megjegyzés
Sziasztok!

Egy nagyszerű, de ugyanakkor rövid könyvet ajánlok mindenkinek elolvasásra, amely megváltoztatja eddigi életed és életfelfogásod pozitív irányba. A könyvhöz mellékelve van egy CD is, amely pozitív gondolatokat tartalmaz, napi 2x-i meghallgatása min. 6 hónapig csodát fog művelni életedben (az idő egyénfüggő, de az eredmény garantált).

A tudatalatti programozásáról szól, arról a tudatalattiról, amely valójában irányítja életed és felfogásod, mely a reklámok, tv-műsorok hatására ma nagyon negatív gondolkodású. Ez a hanganyag segít abban, hogy ezt a negatív beállítódást pozitívra cseréljük.

Balogh Béla - A tudatalatti tízparancsolata
http://www.megaupload.com/?d=FM5PVZJS

A tudatalatti tízparancsolata - hanganyag
http://www.megaupload.com/?d=2MC9VBTH

További Balogh Béla anyagok letöltése:
http://www.megaupload.com/?d=5XHNPU6L

Tartalma:
A gyógyulás kulcsa
A végső valóság
Fénymeditáció
Gyógyító meditáció
Többszintű gyógyulás
Tudatalatti átprogramozása/Tízparancsolata
Meditációk .mp3-ban és szöveganyag hozzá - ha van.

2010. május 19., szerda

0 megjegyzés
MEGHÍVÓ

A SZÉKELY FÉLSZIGETRE

A Székely Pajzs Egyesület szervezésében

2010. július 2. és 2010. július 3.

között a Székely Pajzs Napok keretében megtartásra kerül a

SZÉKELY FÉLSZIGET

a Zetelaki Gátnál.

Jelmondatunk:

Ami a léleknek hit,
a szellemnek tudás,
a testnek jólét,
az a nemzetnek felemelkedés.


Egész napos hagyományőrzési programokkal várjuk a látogatókat.

A hangsúly a székely kultúra és hagyomány ápolása, őrzése, megismertetése, ezért híres helyi népi együttesek, történészek tartanak előadást, illetve híres nemzeti rock együttesek lépnek fel.

Mindkét nap történészek tartanak előadást: Obrusánszky Borbála a hunok történetéről, dr. Bakay Kornél a székelyek történetéről, Szakács Gábor és Friedrich Klára a székely rovásírásról, Bíró János a székely fafaragásról tart előadást, dr. Magyar Gábor pedig a magyar életmódról, életérzésről.

Mindkét este hagyományőrző koncertek lesznek, fellép a magyarországi Dobogókő zenekar, FankaDeli (először Erdélyben) , a csíki nemEz, eljön egy Farkasok nemzetirock-banda (először Erdélyben), illetve Szakács Gábor és zenekara (először Erdélyben).

Szerepel a máréfalvi néptánccsoport, a székelyudvarhelyi Gereben együttes, a székelyszentmihályi citerazenekar, valamint népdalénekesek, például Zetelakáról Bokor Tünde és az Ausztráliából érkező Balázs Éva, és mások.

Az egész napos program részeként a közönség megismerheti az őseink által ránk hagyott fegyvereket a székelyudvarhelyi Szik Baranta Csapattal, különböző sportolási lehetőséget biztosítunk a fiataloknak, „gyermeksarkot” a Kalamáris Egyesület jóvoltából.

Péntek este tábortüzet rakunk a Nyári Napforduló megünneplésére, mely néhány nappal ezelőtt következett be és mellyel köszöntet mondunk az éltető energiák megújulásának, az élet újjászületésének, a Napnak.

Megtekinthető a várpalotai Trianon Múzeum vándorkiállítása, kézművességre tanítják az érdeklődőket, például ostorfonásra, nemezelésre, mindkét nap gyalogtúrát szervezünk Zete várához. Pénteken lesz székely rovás verseny, amelyeknek a díjkiosztóját szombaton tartjuk.

A belépti díj kb. 15-20 lej lesz.

A műsorváltoztatás jogát a Székely Pajzs fenntartja!

2010. május 16., vasárnap

A globális felmelegedésről

0 megjegyzés
A globális felmelegedésről – a Plejád kollektíva üzenete a 9. dimenzióból – Wendy Kennedy közvetítésében

"Üdvözlünk Benneteket kedveseink, örülünk, hogy ismét lehetőségünk van veletek beszélni.

A "globális felmelegedésről” már vagy 25-30 éve tárgyalnak, mivel tanúi voltatok az időjárási mintákban bekövetkezett változásnak, a bolygó klímájában a hőmérsékleti minták változásának. De azt állítani, hogy erről kizárólag az emberi széndioxid fogyasztás tehet, téves dolog. Helytelen következtetés. „A globális felmelegedés” az egyik legnagyobb illúzió, az egyik legnagyobb hazugság, amelyet mostanában elterjesztettek. Azok számára, akik még nem ismerik a mi kommunikációnkat, az elejéről kezdjük a témánkat.

A Föld elkezdte az átalakulását, az átmenetét a 3. dimenzióból a 4-be, hogy onnan az 5-be juthasson. A negyedik dimenzió leginkább egy átmeneti dimenzió az emberek számára és a Föld számára is, ahol az új magasabb frekvenciákhoz alkalmazkodni tudnak. Nem számít szokatlan dolognak egy bolygó esetében, ha felemelkedik. Ahogy az emberek is felismerik, hogy megtanultak mindent egy tapasztalatból, és tovább kell lépniük, így van ez az égitestek esetében is. Ám az már igenis szokatlannak számít, hogy a Föld nevű égitest a lakóival együtt éli majd át az átalakulást. Ahogy azt mindig is mondtuk, nem tudjuk, hogy pontosan miként fog ez lejátszódni, hiszen erre nem volt még példa. Az érzelmi testeteket magatokkal viszitek a harmadikból a negyedik dimenzióba, és ezzel együtt az összes feltisztításra és megoldásra váró kérdéseteket és gondotokat is. Nagy izgalommal figyeljük, miként boldogultok majd ezzel a kihívással.

A klímaváltozások egyáltalán nem oly szokatlanok, egy átmenetben lévő bolygó esetében. Miközben zajlik az átalakulás, a bolygó utasításokat kap a központi csillagjától. Mindegyik csillag úgy működik, mint egy metronóm, megadván a ritmust és az ütemet az égitestek számára, ahogy azok a nagy fejlődési ciklusaikat járják. Ám a Nap maga is rengeteg változáson megy keresztül, ő is arra készül, hogy a frekvenciáját megemelje. És köszönhetően a kaotikus áramlásnak, melyet az új frekvenciák beáradása okoz, a régi minták távozásával párhuzamosan, keletkezik egy energia leadás, kilövellés. Minél több energiát ad le a Nap, annál több meleg irányul a Földre, ami aztán persze kihat annak egyensúlyára. Ebből kifolyólag emelkedik általános mértékben a hőmérséklet. Ez pedig egy jel a Föld Anyának, hogy ideje továbblépni.

Miközben azt mondjuk Nektek, hogy sok változás a megnövekedett naptevékenységgel van összefüggésben, kérjük tudatosítsátok, hogy nem ez az egyedüli ok. Számtalan kísérletet végeztek a kormányaitok, amelyek nagy egyensúlytalanságokat okoztak, amelyekre válaszul a Föld anya drámai eseményekkel próbálta meg helyreállítani a kibillent egyensúlyt. A mi nézőpontunkból ezekre a kísérletekre is úgy tekintünk, mint a tanulási folyamat részeire, amelynek révén a Föld és lakói lehetőséget kapnak a fejlődésre. Az alapok mindennemű változásával és fejlődésével lehetőséget kaptok a régi elengedésére és az új építésére.

Ahogy azt már korábban mondtuk nektek, vannak olyan lények, akik nagyon sok világszintű eseményt manipulálnak, hogy azok révén a saját céljaikat támogassák. Az Anunnakikról beszélünk. Azoknak, akik nem ismerik az Annunakit, úgy mondanánk, hogy nekik is szerepük van a Föld felemelkedési folyamatában. Ők a legsötétebb szerepet vették magukra, és ti beleegyeztetek abba, hogy segítsetek nekik a forrásba visszatalálniuk. Nem áll szándékunkban félelmet kelteni bennetek, csak szeretnénk, ha ráébrednétek arra a játékra, amelyet játszotok, amelynek létezésének nem vagytok tudatában. Mert ha már megismeritek a játékot ,és megértitek annak szabályait, egy kicsit élvezhetitek is azt.

Mint minden játékban, amelyet az Anunnakik játszanak egy nagyon keskeny határvonalon haladnak, miközben hirdetik a „Globális Felmelegedést” azt is szajkózzák, hogy fontos a számotokra, hogy jobban odafigyeljetek a Földdel való kapcsolatotokra. Erre támaszkodva olyan megoldásokkal jönnek elő, amelyek nem kapcsolnak újra össze benneteket a bolygóval, energetikailag. Az ő megoldásaik a ti félelmeitekre épülnek, és azzal a hamis képzettel táplálnak benneteket, hogy valamit tesztek az ügyért. Erre egy tökéletes példa lenne a foszforeszkáló fénygömbök összetömörítése. A foszforeszkáló fény nagyon megterheli az emberi testet, a magasabb szintű agyi funkcióitokat befolyásolja. A fény bomlasztó hullámai nincs harmóniában a testeitek frekvenciáival és a központi idegrendszerben is bomlást idéz elő, tiszta idegi működéseket meggátolva. Miközben úgy mutatják be nektek , mint egy megoldást a Globális felmelegedésre, képesek a saját céljaikat támogatni általa, vagyis bomlasztják a forrással és a bolygóval való kapcsolatotokat.

Jelenleg úgy észlelitek, hogy egy hiányon alapuló valóságban léteztek, ez a gondolatminta ismétli önmagát folyamatosan. Szeretnénk, ha tudatosítanátok ezt magatokban. Szeretnénk, ha megismernétek ezeket a mintákat, amelyeket nagy robajjal adnak elő nektek, egészen addig, amíg átlátszóvá nem válnak. A végső cél a globális felmelegedéssel kapcsolatban az, csakúgy, mint a széndioxid szintjének csökkentésével az, hogy a nukleáris programjaitokat kiterjeszthessék, hogy még több nukleáris reaktort építhessenek, amelyet egy alternatív energiaforrásnak maszkíroznak majd. Ezt a célt fogják majd hajtani. Szeretnénk, ha tudatosítanátok ezt, mert nem a nukleáris reakciókban rejlik a válasz. Minden olyan világ, amely valaha ezt használta, úgy ítélte meg, hogy működése destruktív. Ennek a technológiának a használata, és ismerete a három dimenzióban nem egészséges, nincs harmóniában az emberi fajjal.

2010. május 15., szombat

Székely Himnusz a "Magyar" Országgyűlésben

0 megjegyzés

"A Székely himnuszt énekelte zárásként a Jobbik a Parlamentben, beszállt a Fidesz is. Mesterházyék látványosan pakolásztak, kisétáltak."

Vajon tényleg jobbra fordul sorsunk, vagy ez is csak amolyan porhintés a népnek???

http://hunhir.hu/index.php?pid=hirek&id=29828